Hirdetés

kepkeretezes.lap.hu / Képkeret, keretléc gyártók és forgalmazók (Magyarország)

Képkeret, keretléc gyártók és forgalmazók (Magyarország)

Nagykereskedésünkben széles választékban forgalmazunk különféle saját importból származó üveg és fa képkereteket. Cégünk a jelenlegi formában, 2006 óta fektet nagy hangsúlyt dísztárgyak, köztük képek, képkeretek választékára, főként az úgynevezett 1 Eurós árszegmenst szem előtt tartva.

Képkeret restaurálás, aranyozás, egyedi képkeret gyártása

Expont Kft.

DisplayHáz - a látványalkotó

A Polihistory-Design Kft saját, egyedi gyártású képkereteit mutatják be a képek.

Cégünk 1980-ban alakult 100 %-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Fő profilunk egyedi reklám-eszközök gyártása és display nagykereskedelem. A cég 30 éves gyártási és több éves kereskedelmi tapasztalatait ötvözve megalkottuk a Display Hungária nevű termékcsoportunkat, amely az általunk gyártott termékeket foglalja össze.

Megyerfa Kft - Győr, képkeret profil gyártás

Lineász Bt. 1995-óta foglalkozik hagyományos és egyedi képkeretek gyártásával és forgalmazásával. Terméklistánkon megtalálhatók különböző méretű, és anyagú képkeretek, és albumok. Főbb termékeink közé tartoznak az egyedi borítással ellátott papírképkeretek, melyek különböző méretben, és kivitelben rendelhetők.

Pápai üvegipari vállalkozás

Installációs és egyéb profilok, alumínium zártszelvények, szögprofilok, csövek ívesítése, présgépes munkák, alumínium képkeret és alkatrészeinek (sarok,rugó,akasztó,csavar) a gyártás, fémipari alkatrészgyártás(D-MODUL és SYMA Sr4080-as profilokhoz kalapács és anya gyártása).Villamossági szerelések, javitások.

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Képkeret, keretléc gyártók és forgalmazók (Magyarország)
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés